Onze advocaten zijn werkzaam in verschillende branches en hebben dus expertise op verschillende rechtsgebieden, waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft. Dit maakt dat zij allen een brede kennis van en interesse hebben voor de diverse juridische uitdagingen waar ondernemingen en particulieren voor kunnen komen te staan.

Arbeidsrecht

aRBEIDSRECHT

Arbeidskwesties op het gebied van bijvoorbeeld ontslag, overeenkomsten, ziekte, concurrentiebedingen, etc.? Zowel (grote en kleine) werkgevers als ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor uitstekende juridische bijstand.

ONDERNEMINGSRECHT

Wij spreken de taal van de ondernemers! Zowel de startende-, als de gevorderde ondernemer kunnen bij ons terecht. Wij adviseren over al het recht waarmee jij als ondernemer te maken hebt.

huur- & vASTGOEDRECHT

Vele relaties zijn jou voorgegaan, waaronder architecten, projectontwikkelaars, makelaars, bouwkundig adviseurs, aannemers, woningbouwcorporaties, commerciële en particuliere (ver)huurders en kopers. Wij adviseren ook jou graag en (vast) goed!

FAMILIERECHT

Relatieproblemen, echtscheiding met of zonder kinderen, alimentatievragen of andere familiekwesties? Stel ze aan ons.

Erfrecht

‘Wat is mijn juridische positie in een nalatenschap?’ ‘Kan ik een nalatenschap verwerpen?’ Heb je vragen op het gebied van erfrecht? Stel ze aan ons.

Kom langs op het gratis  spreekuur erfrecht iedere eerste woensdag van de maand vanaf 15:00 uur tot 17:00 uur op De Zaak Breda (Keizerstraat 11, Breda) Let op: een afspraak maken is verplicht. 

Letselschade

Lijd je door toedoen van een ander schade? Denk aan bedrijfs- en verkeersongevallen, medische fouten, mishandelingen en alle andere kwesties op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Wij helpen je graag met het verhalen van de schade.

Privacyrecht

Hulp nodig bij het formuleren van beleid op het gebied van privacy en de uitvoering daarvan? Vragen omtrent de AVG? Ook op het gebied van privacyrecht verlenen wij duidelijke en heldere juridische bijstand.

incasso

Heb je geld tegoed van iemand? Wordt jouw vordering niet betaald? Wij lossen het snel en effectief op.